Bier og honning

Jeg har to bistader stående på nordsiden af Korshøjen, og årets første høst er veloverstået.
Det har været et godt forår for bierne - de startede tidligt og honningsmagen er en ganske anden end smagen af honningen fra sidste forår. I år er honningen mild og smagfuld, hvor den var mere intens sidste år.
Bierne er i fuld gang og slutter vel først engang i august, hvor jeg tager endnu en gang honning fra.
Jeg har den 20. og 21. juni presset honning fra de to stader og den flydende honning har været klar nogle dage - den fastere, modne honning er netop blevet klar i går.
Jeg har holdt honningen fra de to stader afskilt, og der er tydelig smagsforskel på dem - selvom det selvfølgelig er nuancer, men de har helt sikkert foretrukket forskellige blomster at trække på.
Den faste og modne honning er blevet meget fastere end den de lavede sidste år og også det tyder på, at blomsterudbuddet har været anderledes dette forår og forsommer.
Er du interesseret i at smage på områdets blomster omsat til honning, sælger jeg den flydende honning i 350g trykflaske til kr. 35 og den faste, 450g, for kr. 40. Den flydende er fantastisk på de sidste jordbær, på yoghurt, på havregryn og selvfølgelig i dressinger. Den faste honning giver sig selv for honningelskere.
Send mig en besked på tlf 5194 0692 eller Ole.wriedt@gmail.com, og jeg leverer honningen til din fordør, afsprittet og i en plastikpose. Betaling sker via ovenstående tlf.nr. på MobilePay, når du har modtaget honningen.
Mvh
Ole, K72

K72